Corporate Mindfulness

Gjør som Google, Microsoft, Sony m.fl. bestill et evidensbasert kursprogram skreddersydd din bedrifts behov. Potential Project sitt program "Organizational Solutions" gir økt kvalitativ effektivitet og trivsel på jobb som varer i etterkant av kurset.

Mindfulness selvledelse 1:1

Bevisst tilstedeværelse fører til økt oversikt, klarhet og bedre kommunikasjon. Få et bedre forhold til deg selv, dine kollegaer og ansatte. Å lære å styre kraften i sitt eget sinn er den sterkeste form for ledelse som finnes. Ta kontakt i dag for et 1:1 kursforløp.

Foredrag i Mindfulness

Hva om løsningen for bedre utbytte personlig og på bunnlinjen ikke er å stå på hardere, men å jobbe på en annen måte? Jeg tilbyr foredrag for bedrifter som ønsker å være med i front når det gjelder nye produktive arbeidsmåter. Ta kontakt for en uforpliktende løsning for deg og din organisasjon.

Din stemmes kapital

Er du klar over hva du formidler gjennom stemmen din? Tilhørere oppfatter kun 7 % av ordene du sier resten er fordelt på kroppsspråk og stemme. Ditt toneleie er basert på hvor mye kroppsbevissthet du har. Lær å kjenne din egen stemme og få god selvtillit i å kommunisere tydelig.

Please reload

 

 

Cecilie Testman

Gullkroken 7

 0377 Oslo
 

+ 47 975 39 317
   cecilie@godelivsvaner.no

© 2017 Gode Livsvaner