top of page

8 ukers mindfulnesskurs  

Oppstart tirsdag 19. september 2017

Dette er et 8 ukers kurs hvor du lærer mindfulnesstrening, samt fordypning og indre innsikt gjennom praktiske øvelser og teori. 

Nøkkelferdigheten for livsmestring:

Mindfulness er bevisst tilstedeværelse i livets øyeblikk med det som er uten vurdering.  Det er å være klar over årsakssammenhenger mellom hva du opplever, tenker, føler og handler. Det er nøkkelferdigheten til å mestre kaos, stress, indre uro, grubling, bekymring, angst, kritiske tanker, nedstemthet, dårlige vaner, søvnproblemer, relasjonsproblemer med mer.

 

Hvorfor mindfulness?

Hovedverktøyet i Mindfulnesstrening er å lære å styre sitt eget mentale fokus. Vi er alle enige om at det er lurt å trene kroppen, hva med å lære å trene sinnet? Da kan vi ta styringen over stresstanker og humørstemninger i stedet for at vi er ufrivillig styrt av inngrodde vanemønstre.

 

Hva får du?

På kurset lærer du hvordan mindfulnesstrening fører til bevisst tilstedeværelse. Når du lærer hvordan temme det indre kaoset gir det ro i kroppen, og dette har meget god helseeffekt på kort sikt. Forskning viser at bedret søvnkvalitet, bedre helse, mer livsglede, økt effektivitet og yteevne er noen av "bi"-virkningene denne treningen av sinnet gir oss. 

 

Medfølelse, varme og aksept

Da vi lever i en kultur med høye krav til prestasjon, vil de fleste av oss være strengere mot oss selv enn vi ville vært mot en god venn. Kanskje kjenner du deg igjen? Den indre kritiske kjeftesmella får ofte ordet i hverdagen, og vi er ofte dårlige til å legge merke til og hedre alt vi får til og er, og i stedet henger vi oss opp i negative detaljer. Mindfulness hjelper oss å få et indre rom, hvor vi kan se oss selv med vennlig og varm forståelse. Vi får varme for vår sårbare menneskelighet og bli vår egen indre støttespiller. Slik blir vi også romsligere og mer medfølende mot andre, som gir bedre relasjoner.

 

Økt kreativitet

Når vi får rom i sinnet til flere perspektiver, åpner det seg flere muligheter. Vi kan ta i bruk vår forestillingsevne på en positiv, kreativ måte, og slik gjøre gode livsvalg. Vi våger å gjøre feil, lære av de og bli klokere.

 


Du vil lære:

  • Formell mindfulnessmeditasjon 

  • Kroppsbevissthet 

  • Stemmebevissthet 

  • Åndedrettsbevissthet

  • Mindfulnessholdninger som å gi slipp, medfølelse, toleranse, imøtekommenhet, aksept m.fl.

  • Praktiske øvelser for ny kognitiv innsikt og endring av vaner og reaksjonsmønstre

 

Personlig veiledning

Alle som melder seg på vil få en personlig veiledningssamtale med Cecilie (verdi kr 1250). Si ifra at du har meldt deg på, så avtaler vi tid.

 

Kursholder

Dette kurset er basert på kursholder Cecilies 16 års fordypning i sammenhengen mellom psyken, kroppen og det autentiske indre; vår ufargede bevissthet. Du vil bli veiledet personlig både under samtale og ved kroppsveiledning slik at du får direkte erfaring gjennom egen kropp og ikke bare teori. Kurset vil bestå av ca. 70 % øvelser og 30 % undervisning i teori samt veiledning. 

 

Ingen forkunnskaper er nødvendig selv om det er en fordel at du er åpen for å gå litt i dybden slik at du får mest mulig utbytte av kurset. Kurset passer både for nybegynnere og viderekommende i mindfulness og selvutvikling. 

 

PRAKTISK INFO:

 

Oppstart: 19. september 2017

Tid: Tirsdag fra kl 1700 - 1930 Kurset har i alt 8 samlinger:

1. Tirsdag 19. september

2. Tirsdag 26. september

3. Tirsdag 10. oktober 

4. Tirsdag 24. oktober

5. Tirsdag 31. oktober

6. Tirsdag 7. november

7. Tirsdag 14. november

8. Tirsdag 21. november

(OBS: 3. og 17. oktober utgår)

 

Sted: Øvre Vollgate 15 "Bokhandelens hus" sentralt i Oslo

Antall: Eksklusiv gruppe - max ant. deltagere 10 stk

Pris: Kr 4.950 (inkludert en personlig veiledningssamtale verdi kr 1250)

 

NB: Påmelding og plass på kurset sikres ved:

  1. Innbetaling av depositum på kr 950 til kontonr: 6580 11 28 364 (Skriv ditt navn og "Påmelding 8 ukers kurs")

  2. Send ditt navn og e-postadresse på sms til 975 59 317 med "Påmelding 8 ukers kurs"

 

NB: Avmelding med tilbakebetalt depositum, må skje innen fristen, som er 7 dager innen kurset starter. 

Faktura for kurset betales i sin helhet før kursstart. Ta kontakt for mer info.

Om kursholder Cecilie Testman:

 

Cecilie har 18 års erfaring i meditasjon, menneskelig bevissthet og utvikling. Hun spesialiserte seg innen denne retningen med en 3-årig utdannelse i Sveits basert på ulike former for meditasjon og indre utforskningsøvelser for økt bevissthet gjennom kropp, pust og stemme. Hun har siden 2002 holdt kurs og veiledet mennesker i endringsprosesser.

 

Cecilies styrke er at hun kjenner igjen hvor balansepunktet finnes i andre. 

Hun gir veiledning gjennom én til én timer, kurs og foredrag.  Du kan lese mer om henne her.

bottom of page