top of page

Personlig veiledning

Veiledning i livsmestring

Gjennom en kartleggende samtale jobber vi spesielt med å kartlegge hva som er dine hindre. Deretter ser vi på hvordan du trenger å handle for å leve i samråd med egne verdier. Du vil få nye gode verktøy og ferdigheter for å mestre det du står i. Tema kan være alt fra stress, nedstemthet, angst, overvekt, relasjonsproblemer, utmattelse eller kanskje du bare har et ønske om å ta i bruk ditt fulle potensiale som menneske.

Kontakt meg for å bestille time.

Personlig veiledning i mindfulness meditasjon

Enten du er nybegynner eller erfaren er det stadig noe nytt som dukker opp på den indre arenaen. Meditasjon er veldig ofte misforstått, noen ganger som utholdenhetsøvelse, prestasjon, anstrengelse o.l. Gjennom personlig veiledning får du direkte øyeblikk for øyeblikk veiledning på kroppsholdning og indre prosesser. Sammen finner vi ditt indre balansepunkt.  Du lærer å kunne påvirke deg selv til å finne ro både i hode og kropp.

Oppdag din stemmes potensiale

Lærer du å ta i bruk hele stemmens potensiale, vil du kjenne hvordan du blir tryggere på formidling og oppnår bedre kontakt både innover og utover. Du vet hvordan vi sier "det stemmer" eller "det klinger rett"?  Stemmen er nøkkelen til deg selv, til din innerste stillhet og kraft. Jeg lærer deg en enkel modell - ingen forkunnskaper er nødvendig, bare litt mot til å "hoppe i det" og kjenne friheten i å la stemmen utfolde seg. 

Please reload

bottom of page