top of page

Gode Livsvaner tilbyr enkeltpersoner og bedrifter praktiske ferdigheter for å mestre et travelt liv og forebygge livsstilplager. Gjennom kurs og veiledningstimer får du innsikt i hvordan sinnet fungerer i samspill med kroppen. Kroppen og psyken er full av vinder som blåser. Når vi er i samsvar med det øyeblikket innebærer av smerte eller glede, ubehag eller behag så faller vi til ro lik en fjær som legger seg når ikke vindene ustanselig river den med seg.

 

Å få ro i sinnet gjennom å meditere er ikke noe eksotisk og rart, men selve kjernen i et naturlig godt liv. Lær hvordan mestre stress og finne indre ro gjennom mindfulnesstrening.

 

Ønsker du å løse floker i livet ditt? Finne bedre klarhet, ro og overskudd? Lære stressmestring? Gå ned i vekt? Få motivasjon? Finne livsglede? Gjennom personlig kartlegging av dine behov, finner vi sammen ut hva du trenger.

 

Endelig en mindfulness app på norsk! Cecilie har oversatt og lest inn veiledningene. Appen er for alle som ønsker å være mer nærværende i livet, og er for nybegynnere og erfarne utøvere.

 

En vane er det vi gjentar automatisk uten å tenke over det. Er alle dine vaner gode for deg? Hemmeligheten bak et godt liv er å kunne endre alle vaner vi har til det beste for oss og vårt liv.

 

Hvordan bli varig slank, sunn og frisk? Lær evidensbaserte ferdigheter fra kognitiv terapi og oppmerksomhets-trening (mindfulness) med Livsstilprogrammet.

 

Er du stiv i kroppen? Puster du med magen? Lær enkle øvelser for å slippe stress og slaggstoffer. Bli venn med kroppen din og ta tilbake din ungdommelig sanselighet.

bottom of page