top of page

Mindfulness-appen

Ønsker du å finne ro midt i din hektiske hverdag, men synes at meditasjon er vanskelig å få til på egen hånd? Da er kanskje Mindfulness-appen noe for deg. Appen er et verktøy for å øke din evne til bevisst tilstedeværelse i livet. Appen hjelper deg med den vanskeligste biten ved mindfulnesstreningen: Å trene regelmessig.
Kort om appen 
 

Mindfulness-appen er laget for alle som ønsker å være mer nærværende i livet,

og er like aktuell både for nybegynnere og erfarne utøvere.

Gjennom appen kan du nå og da enkelt ”sjekke inn” med deg selv om du er mentalt tilstede. Den gir deg påminnelser gjennom dagen, du velger selv hvor og når. I tillegg til de forhåndsinnstilte påminnelsene, kan du starte en meditasjon når som helst kun ved å trykke på appen og velge den meditasjonen du ønsker å lytte til – for eksempel om morgenen, på bussen, på jobb, eller når du kun ønsker å sitte en stund for å få litt plass i hodet.

 • Du kan tilpasse meditasjonen til å bli nøyaktig så lang som du ønsker.

 • Du kan bli veiledet av en stemme eller bare sitte i stillhet med klokker som ringer underveis. 

 • Alle meditasjonene du har gjort lagres i appens statistikkdel, slik at du hele tiden har oversikt over hvor mye og hvor lenge du har trent. 

Kom i gang

Er du nybegynner? Eller ønsker du bare litt starthjelp? En fem dagers veiledet innføring i mindfulness gjør det enkelt å komme i gang med den daglige meditasjonstreningen.​

Mindfulness-appen inneholder
 
 • Fire veiledede meditasjoner på: 3, 5, 15 og 30 minutter 

 • Fire stille meditasjoner med klokker: 3, 5, 15 og 30 minutter 

 • En veiledet kroppsskanning på 15 min 

 • Mulighet til å stille inn en tilpasset meditasjon med eller uten veiledning i starten

 • Mindfulness-påminnelser

 • Påminnelsesfunksjon basert på tid og/eller sted

 • Statistikk

 • Butikk med Premium innhold for kjøp av meditasjoner fra kjente verdensledende meditasjonslærere i samarbeid med Sounds True

 

 

"Jeg har gått kurs i Mindfulness og har prøvd mange forskjellige veiledninger på CD. Og det her er Supert! Bra stemme, bra funksjoner og jeg kjenner det virker slik Mindfulness skal. Jeg bruker den nesten hver dag."

 

"Enkel, tydelig, fin, behagelig stemme og fleksibel. Det her kan virkelig bli det som får meg til å meditere regelmessig!" 

"Fin design, enkel og behagelig. Et fantastisk verktøy både for nybegynnere og erfarne. Den her burde alle ha i lomma. En skikkelig bra gave."

 

"Flott design, behagelig app og så tidsmessig riktig!"

 

"Endelig en bra meditasjonsapp på norsk!" 

 

Appen er oversatt til norsk og lest inn av Cecilie Testman. 

Gode Livsvaner samarbeider med MindApps. Vi håper appen vil forbedre hverdagen din og bidra til å gjøre hvert øyeblikk levende.

 

bottom of page